GRATTIS PÅ NAMNSDAGEN!

Japp ni hörde rätt, idag är det Cecilia dagen :) Grattis till mig heheh! Namnsdag är inte direkt något speciellt för mig. Har liksom namnsdag om 3 dagar igen? haha. Sen den 9/12 också. Alla samlade i en stor klump typ. Tror inte det är många som firar namnsdag nu för tiden. Men fick en choklad julkalender av mamma haha! Också bjöd hon på fika. Så lite firande blev det nog ändå ;)

Idag var jag iväg till kvinnomottagningen på sjukhuset och det gick helt klart bättre än förväntat! Hade ingen cancer eller några cystor och allt såg tiptop ut! Äntligen något positivt :) Dock så måste jag byta tabletter, så det känns ju mindre roligt. Men men.. finns inte så mycket att göra åt. Bara bita ihop och köra på. Jag är super glad att allt såg bra ut iallafall :)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao