Halloj

Vet att jag är sämst på att blogga just nu. Men har ingen lust överhuvudtaget. Kommer nog bli mer bloggande mot våren/sommaren då det börjar hända lite grejor. Imorgon kommer en ny kanin hit. Som även kanske är dräktig :) Så det ska bli spännande. Då jag inte hade tänkt ha någon kull innan flytten. Men nu blev det så iallafall. Eftersom hon kanske redan gick dräktig när jag bestämde mig för att köpa henne. Hon påminner så mycket om en av mina första kaniner, Smulan. Sotis heter hon iallafall och kommer från Kaninbacken som ligger beläget i Ljusdal (bild från uppfödaren, kaninbacken)
den 6 februari kommer det ännu en ny kanin hit. My heter hon och kommer åka ända från Skellefteå :) (bild från uppfödaren)
Kommer bli så underbart med 2 nya avelshonor på gården :) Båda är renrasiga dvärgvädurar.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao