Hår, kort/långt brunt/blont?

hehe, råkade klicka hem lite grejer från rean på HM :) Blev även nått plagg som inte var på rean. OPS! Man måste ju passa på att unna sig själv nu när man fått lite pengar :) Har förresten inte handlat kläder sedan, i juni kanske?! Så det var väl dags. Blev 3 nya bhar, jeans och 3 tröjor. Väldigt nöjd med mitt köp!
Dock får jag lite panik att jag nästan handlat upp alla mina pengar redan.. ca 3/4 delar :s Sjukt egentligen. Men har endast handlat saker som jag behöver. Så inget slösande här inte!
Sen så vet jag inte om jag har ångrat mig ang. att klippa av håret. Vill ju egentligen. Då håret blir mycket tjockare + att det får vila ett tag. Dock så är jag så sjukt less på att färga utväxten brun hela tiden -.- Så kanske man skulle ha försökt fixat någon naturlig blond färg och klippt av håret? Men då måste man väl färga håret 100 gånger innan man får det i rätt färg. + att man lär ju göra det hos någon riktigt kunnig. Och det lär ju kosta en förmögenhet, vilket man verkligen inte har råd med. Suck.. vilka problem man har ;)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao