hårinpackning eller?

Idag var det dags att ta fram dammsugaren.. har inte städat på ca 3 veckor här hemma :S ops! Men har verkligen inte orkat tagit tag i det nu när jag varit sjuk. Men nu börjar jag bli piggare iallafall :) dock så sitter förkylningen i som bara den.. har lock för ena örat och snorar som tusan. Men det är väl borta om nån vecka hoppas ja!

hahah, vet ni vad jag lyckades med förut när jag duschade? jo.. jag hade en hårinpackning (trodde jag) som jag fick i julas som jag nu äntligen tänkte använda. Tyvärr så märkte jag att det inte var någon hårinpackning efter jag hade öst hur mycket som helst i hela håret!! Vet ni vad det var? jo HAIR BUTTER! Så nu är mitt hår alldeles fett... försökte få ur det mesta. Men det gick ju inte sådär jätte bra x)

mitt långa hår

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

llindkvist
llindkvist,
Snyggt så fuck! 😍
nouw.com/llindkvist
llindkvist
llindkvist,
Men as fuck 😂
nouw.com/llindkvist
cecilija
cecilija,
Hahaha gå bra för dig? 😂😘
nouw.com/cecilija
llindkvist
llindkvist,
Näe Haha 😅😚
nouw.com/llindkvist
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao