Hemma

Nu är jag äntligen hemma! Kom hem vid 12 nån gång tror jag. Och ni kan inte förstå hur ljuvligt det var att lägga sig i sin egna säng :) har inte sovit så bra inatt så sov en stund nu istället. Känns som det är de ända jag kan göra just nu xD 
På morgon kontrollen gick allt bra, så de var bara att packa och åka hem. + att jag fick otroligt mycket smärtstillande med mig hem, men de har jag inget emot kan jag ju säga. Men blir ju mer piller kärring nu än vad jag redan är :s har inte räknat ut hur många av dom smärtstillande jag ska ta per dag, men säkert 10 eller mer + att jag har andra tabletter på de. Yeey! Hoppas bara de kommer gå bra att svälja alla.. Annars får jag nog lite problem. Men doktorn sa iallafall att de va okej att mosa dem, så blir nog de alternativet :) lär nog inte få ner dem annars.
Btw. Kommer inte bli så mycket bloggande nu heller på ett tag. Men ska försöka uppdatera er varje dag iallafall! Kram 

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao