Hemma från sjukhuset

Hej snyggingar! Nu har jag kommit hem från röntgen. Så skönt att ha de gjort! Är helt slut i huvve. Men det gick bra. Nedre höger visdomstand blir svår att operera dock då den ligger vid nån nerv, men det är den jag har mest problem med också. Men de lät som det skulle gå ändå om dom var väldigt försiktig. Så hoppas på det då!

på vägen hem hämtade jag ut paket från BGA fotobutik som jag har tipsat om förut. Det var min ananas poster som hade kommit :) yeey!! Dock dum som man är glömde jag köpa en ram, så det måste jag ju fixa innan den åker upp i köket. Sen nu när jag kom hem hade jag fått ett paket från lager 157 också. Det var en stickad tröja som jag beställt för ynka 57kr. Har redan en i grått och älskar den! Så var bara tvungen att klicka hem en svart också ;)

hoppas ni har haft en bra dag, kram!

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

natalieelisabeth
natalieelisabeth,
Skönt att röntgen gick bra och håller tummarna att operationen också gör det ❤️
nouw.com/natalieelisabeth
cecilija
cecilija,
Tack fina ❤ gud så nervös jag är!!
nouw.com/cecilija
emmakristina
emmakristina,
Gud, förstår att du e asnervös, de skulle jag vart! 😲 men jag tror du fixar d utan problem! 😘
nouw.com/emmakristina
cecilija
cecilija,
Jag är livrädd 😣🤤🤢
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao