HEMSK AKNE

Alltså jag har sån fruktansvärd hemsk akne just nu. Skulle helst av allt bara vilja sjunka igenom jorden och aldrig mer komma upp. Jag mår verkligen skit dåligt! Jag som redan har sämst självförtroende trycks ner ännu mer av detta. Jag känner mig så sjukt äcklad av mig själv att jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen. Jag skäms!

I somras försvann alla mina finnar och jag vart så glaaad! Trodde verkligen att problem hy dagarna var över. Men icke.. direkt när vädret slog om och det blev kallt igen så kom dom tillbaka. Och tycker bara det blir värre & värre.. Min hy verkar vara extremt känslig för ändringar i klimatet, samt stress. Jag gör verkligen allt jag kan, men det blir inge bättre. Så sjukt less på detta nu.. vill verkligen bara få känna mig fin nån gång.

BILD FRÅN GOOGLE

Gillar

Kommentarer

Paulinarodhe
Paulinarodhe,
TestA blodmask ❤️❤️
nouw.com/paulinarodhe
cecilija
cecilija,
Vad är det? 😯
nouw.com/cecilija
Paulinarodhe
Paulinarodhe,
Som hjälper till och ren gör på djupet 😊 sök på det!
nouw.com/paulinarodhe
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao