Himlabadet & 3D bryn

Hej finisar! Kom hem från Sundsvall för ca 1 timme sen, därför det inte blivit något bloggande idag. Har helt enkelt inte haft tid. Så himla skönt att vara hemma nu :) Haft en super härlig dag, men jag är verkligen äckligt jävla trött! Det har varit ganska tufft för min del, men nu kommer jag sova gott inatt iallafall :) Var alltså iväg på Himlabadet (relaxen) med Fridis. Vi bada, basta och åt lunch där, så mys! Vi var där ca 3-4 timmar. alldeles lagom. Sen åkte vi hem till henne och fika lite. Hon fyllde ju år igår så hon hade tårta och gofika kvar :) yumyum! Fika säger man aldrig nej till inte ;) Vi hann precis fika klart och sen blev det dags att åka ner till salongen och tatuera brynen. Så nu är det äntligen gjort! Det blev jätte bra! Så hoppas verkligen det håller nu då :) Vi tog en mörkare och kallare färg denna gången, så vi håller tummarna att den sitter bättre! Färgen kommer ju blekas under läkningsprocessen, så just nu är dem väldigt mörka. Men oavsett så är dem bättre än innan! Ni kommer självklart få se slutresultatet när dem läkt :) Hoppas ni haft en awesome dag, KRAM

Himlabadet

Salong Bella Donna

Gillar

Kommentarer

isabelw
isabelw,
Åh har också 3D ögonbryn, så kallad microblading! ÄLSKAR det och det är så himla skönt ju 😃
nouw.com/isabelw
cecilija
cecilija,
Ja microblading är det jag har gjort med! Åh nice 😍 ja jag hoppas mitt läker fint denna gång, då kommer jag bli jätte nöjd med 🤗 hade problem efter förra läkningen då färgen inte fäste riktigt.
nouw.com/cecilija
isabelw
isabelw,
Samma här, var på återbesök förra veckan och än så länge är resultatet bättre än första gången efter läkningen!😊
nouw.com/isabelw
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao