HJÄRT & VET

Som ni vet så var jag till hjärtmottagningen igår och Khloe till veterinären. Båda besöken gick skit. Jag fick reda på att det är nått fel på mitt hjärta, men att dom inte vet vad som är fel. Pga felet på hjärtat kommer jag aldrig att få ta den där ADD medicinen som jag har längtat efter. Då ADD medicinen bara kommer göra hjärtat värre. Så jag blev fett besviken..

Sen kommer vi till det värsta. Khloe har ju som jag sagt antagligen problem med luftvägarna. Dom sa att hon antagligen har någon inflammation där pga sura uppstötningar (hon har väldigt känslig mage och kan få magkatarr ibland). Så hon behandlas nu för magkatarr, så får vi se om det blir bättre. Annars kommer hon behöva sövas och då kommer dom att gå ner i svalget och titta på henne. Sen så tog vi även blodprov när vi ändå var där. Det visade sig att hon hade lite lite förhöjt lever värde. Så vi ska dit igen om 3 veckor & ta om proverna och se om det återgått till det normala eller inte. Detta kunde också bero på magen, men det var inte helt säkert. Så snälla, håll alla tummar & tår nu att min bebis ska bli bra! Blir så less på detta :( Är så sjukt rädd att förlora henne </3 Då jag verkligen aldrig skulle kunna klara mig utan henne..

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao