hög puls

Dom senaste 3 veckorna har jag haft ganska hög puls. Så jag kollar den nu några gånger i veckan så den inte ballar ur helt och stiger skyhögt. Vi vet faktiskt inte vad det beror på, men antar att det kan vara ångesten som påverkar den. Men har aldrig haft problem med det innan. Så man börjar ju fundera på vad det kan vara. Igår hade jag 113 i vilopuls och jag ska egentligen ligga på 70-75, dom som är tränade brukar däremot ligga på 60-65. Men det är ju inte jag hehe. Jag är väldigt yr och mår ofta illa nu, så antar att det beror på pulsen. På morgonen när jag går ut med Khloe så är det som om jag är bakis, allt snurrar och jag mår extremt illa. Så drygt är det! Så om pulsen inte går ner snart lär jag nog behöva åka in på VC och göra nån koll, för såhär kan jag ju inte ha det.

Gillar

Kommentarer

emmakristina
emmakristina,
Som vanligt känner jag mig igen mig i ditt, jag brukar alltid ha hög puls, min vilopuls är typ alltid över 90. 😲
nouw.com/emmakristina
emmakristina
emmakristina,
Men hoppas de känns bättre snart Cissi, annars får du gå till VC så att du får hjälp!
nouw.com/emmakristina
cecilija
cecilija,
Men fy vad jobbigt för dig 😟 lider med dig!! Ja jag väntar några veckor till och ser om den sjunker lite. Att ha över 100 i vilopuls i så pass lång tid är nog inte så bra för hjärtat 😣
nouw.com/cecilija
cecilija
cecilija,
Jag är alltid trött så de gör nog inte så stor skillnad. Men vill gärna slippa illamåendet och yrseln 😯
nouw.com/cecilija
cecilija
cecilija,
Nej de beror inte på det. Har varit konstant trött sen jag var ca 13 år. Lider nog av konstant trötthet. Men har även extrema sömnproblem som utreds nu och sen så blir jag extra trött av alla sjukdomar jag har. Så det är nog bara att leva med det 😊 vet inget annat ändå 😅 minns inte hur det är att va pigg. Okej hoppas du får hjälp så snart som möjligt ❤ inte roligt åh gå runt med yrsel! Har det annars då och då jag med pga lågt blodtryck, så det är kanske det du har med? Eller ja man kan ju hoppas på det iallafall för då är det inte farligt ❤ (om det inte är extremt lågt då) jag brukar ligga på 90 ibland i övertryck och de är iallafall inte farligt 😊 hoppas de löser sig för dig vännen, håller tummarna 😙
nouw.com/cecilija
cecilija
cecilija,
Och vi får verkligen hoppas att det inte beror på några balansnerver 😔
nouw.com/cecilija
emmakristina
emmakristina,
Eller hur, vänta inte för länge bara, det är så viktigt att få hjälp i tid så att din kropp slipper bli så trött! <3
nouw.com/emmakristina
emmakristina
emmakristina,
Fast det kanske beror på att du konstant har hög puls? 😲 Det förstår jag verkligen, speciellt dedär med yrseln, har själv mycket problem med det och väntar nu på att få en tid i Hudik för att kolla om jag kanske har problem med balansnerverna, har typ pausat livet i väntan på att få tid så att jag kan få hjälp. Vill inte göra något innan jag får hjälp, svårt att förklara men jag tror att du förstår haha!
nouw.com/emmakristina
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao