HUNDVAKT

Hej finisar! Hoppas ni har det gött i sommarvärmen :) Det har iallafall jag! Njuter till fullo och försöker rå åt mig all d-vitamin jag kan. Igår så kom Frida hit med Lunisen, då jag ska vara hundvakt åt henne tills imorgon. Så mysigt! Det går verkligen över förväntan och hon verkar redan känna sig som hemma :) Igår kväll va jag ner till badplatsen med henne och Louie så dom fick leka av sig lite & bada! Dom har ju verkligen super kul tillsammans. Busarna! Khloe fick tyvärr stanna hemma då hon löper.. stackarn.

Har verkligen varit sjukt dålig på att fota med kameran i sommar. Så besviken på mig själv! Den ända gången jag använde den va när jag hade gravidfotografering med Liza. Men annars nada! Blir så lätt att man inte tänker på den när man har hyfsad kamera på telefon.. bilderna blir ju liksom helt okej ändå. Aja, får försöka fota så mycket som möjligt när vi är i Grekland. Då får jag inte glömma kameran!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao