I Knew you were trouble

Känner att jag måste ut och röra på mig imorgon. Tror både jag och Zeke behöver det faktiskt xD Så blir nog en långpromenad i skogen :) Ska även ringa veterinären på morgonen och beställa tid. Han har druckit alldeles för mycket vatten nu ett bra tag. Så han kan inte hålla sig så länge som han borde kunna vid den här åldern. Så nu måste jag hålla koll på hur mycket vatten han dricker, vilket är väldigt störande. Eftersom att det inte finns något stopp på han så är man rädd att det ska vara diabetes eller något. Så lika bra att kolla upp saken! Men mer än att han dricker mycket vatten är det inte. Han mår prima annars :) Vilket är skönt. Då kan det ju inte vara något allvarligt. Får vi hoppas på iallafall!
Aja, nu ska jag ner och ta en ipren och krypa ner med värmedynan. Har fortfarande inte orkat beställt någon tid till vårdcentralen.. men men, mamma sa att hon kanske skulle göra det imorgon åt mig, hehe :) min bebis

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao