Iam alive

Ja, jag lever! Har bara inte haft någon lust att blogga för fem öre. För det första så har min dator varit hos jeppe, för det andra så har jag varit hos Christian, för det tredje så glömde jag kameran hemma haha ;) så typiskt mig. Men men.. så kan det bli!

Nu har jag iallafall bestämt att Nemo inte kommer flytta in här hos oss :/ Jag har tänkt mycket fram och tillbaka, men det funkade inte riktigt med alla parter. Så han fick åka hem i tisdags igen. Kommer sakna gos björnen <3 Sen igår kom jag på att ja var tvungen att fara hemåt igen. Hade glömt och fixa papperen så jag får pengar denna månad, så blev ju helt enkelt tvungen dårå. När jag ändå var hemma passa jag på att hämta datorn då den blev klar i förrgår. Har windows 7 nu, yeeey :D bästa som gjorts enligt mig! Sen så fixade han massa andra saker med, mitt photoshop CS5 som jag alltid haft och en massa sims 3 spel höhö! Så jävla tacksam så det finns inte. Satt och nörda sims 3 typ hela dan igår i princip (A) lär nog göra det idag med. Men måste kolla på youtube så jag fattar vad man kan göra på alla spelen ;)

och nej.. jag har inte fixat någon ny stämpel ännu, försöker leta någon som kan hjälpa mig med en. Så ni får stå ut med min gamla från blogg.se ett tag till :)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao