illamående hela natta

Inatt blev det inte mycket sömn. Mådde illa hela natten :( blää. Men spydde iallafall inte, så de verkar inte va nån magsjuka på G. Men fick sova nån timme på dan iallafall, så jag överlever väl.

Idag har jag städat åt mormor som jag alltid gör varje vecka. Så nu orkar jag inte städa åt mig själv haha. Får ta det nån annan dag istället. Ikväll ska jag och mamma åka och klippa oss hos Johanna. Det blir väl inte något annorlunda för min del, blir väl att toppa och klippa upp lite kanske. Mitt hår är ju så otroligt långt nu :s helt sjukt. Det växer som ogräs. Så kanske tar en bit också? nää jag vet helt enkelt inte hur jag ska klippa mig ännu x) har lite beslutsångest. Något jag måste göra snart däremot är att färga håret. Men är man pank så är det lite svårt. Så får se när jag tar tag i det. Kommer iallafall lägga upp före & efter bilder på håret när jag klippt mig så ni får se :) om det ens syns nån skillnad haha!

Nä nu måste jag nått att käka, see yaaa! (:

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao