Inredningsdetaljer

Just nu sitter jag och kollar runt på inredning. Söker just nu efter inspiration till mitt nästa projekt, nämligen Christians lägenhet ;) Det är helt sjukt vad jag tycker om att inreda. såå kuul! Ska röja undan och köpa massa inredningssaker. Han har verkligen ingenting!! Lägenheten är som en tomt skal och så har det stått i några år nu.. Men nu när han faktiskt snart är klar med hela renoveringen så är det dags att fixa till det! och eftersom han aldrig tar tag i det så måste jag göra det. Men jag klagar väl inte eftersom jag tycker det är så kul. Men jaa.. sen om han blir nöjd eller inte skiter jag i hahah (A) Sen så ska jag även försöka hålla allt under tusen lappen, så vi får se hur jag lyckas med det. Han ska även få lite saker av mig som t.ex. gardiner, ljusplatta osv.


Längst upp från vänster: Kudde, 89:- (RUSTA) - 2 pack handdukar, 49:90:- (HM) - Konstväxt, 79:- (IKEA)  Ananas, 59:90:- (HM) LED-ljus 3 pack, 69:90:- (Ö&B) - Badrumsmatta, 99:- (HM) - Förvaringskorg, 49:- (IKEA) - Tvålpump, 59:- (VARUHUS1) - Pläd, 349:- (VARUHUS1)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao