JAG HAR SKAFFAT STEAM

Hej finisar! Idag skickade jag iväg Blizz bajsprover på posten, blää.. inte så fräscht enligt mig, då det stank igenom! Tycker så synd om den stackars brevbäraren som ska ha det där brevet i bilen ;) hehe! Men nu håller vi alla tummar och tår att vi får reda på vad som är fel på Blizz, så vi kan göra honom bra igen. Min lilla bebis <3

Jag mår fortfarande lika dåligt, så jag är instängd i min lägenhet. Men två små roliga saker har faktiskt hänt även fast jag suttit här och degat. Jag har blivit kontaktad av ett företag för ett samarbete, alltid lika roligt :D Så längtar tills jag kan visa er vad det är för något + att ni självklart kommer att få en rabattkod ;) Ser iallafall fram emot när produkten är här och jag kan visa er! Sen så håller jag just nu på att ladda ner ett spel via steam som jag hittade när jag kollade runt på Youtube. Det verkar sjukt roligt, så jag kunde inte låta bli att köpa det :) Kommer återkomma om spelet när jag har provat spela det lite!

Kan ni gissa vad det är för spel?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

sandra,
hoppas de inte är ngt allvarligt :/
www.teamkjellstrm.blogg.se
Josefinesperspektiv
Josefinesperspektiv,
Jag har också steam, kör mest cod där, har äen cs go, men fastnat mer för cod mw3! Vilka spel kör du? 😊
nouw.com/josefinesperspektiv
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao