JULEN ÄR ÖVER

Äntligen är julen över för detta år. Puuuh sååå skönt! Har varit extremt mycket för mig den här veckan och har fått kämpa som en dåre för att ta mig igenom det. Men samtidigt har det varit kul och träffa släkt osv. Vi började redan den 21 december, då Jörgen fyllde år och då var vi 18 pers. Sen på Julafton var vi hos Niklas & Alice och då var vi 19 pers. Jag fortsatte att pressa mig något enormt och gick på släktträff den 26 på Treklövern och då var vi tydligen 27 pers. Här tog det verkligen helt stopp och jag tänkte egentligen ställa in mitt födelsedagsfirande helt den 27. Men jag kom till insikt att jag inte ville ligga och deppa hela dagen på min födelsedag (även fast jag inte är något för födelsedagar heller). Så det blev ett litet firande med familjen bara, även fast jag inte klarade av det heller. Men det blev bra ändå :) Mamma var snäll och fixade i ordning hemma hos dom så jag slapp göra nånting. Vilket jag är otroligt tacksam för! Sammanfattningen är väl att julen varit helt okej ändå, jag har iallafall överlevt! Väldigt mysigt med småbarn på Julafton! Det är nog det bästa! Barnens glädje ger så otroligt mycket. Sen så har det varit trevligt att träffa mycket släkt som man kanske inte träffar så ofta. Men annars har julen helt ärligt varit ganska hemsk, har nog aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv och har fått kämpa som en tok. Men nu är den över och jag kan äntligen pusta ut! Nu är det massa andra utmaningar som väntar.. here we go 2020..

Vad händer annars i livet kanske ni undrar? Jo jag försöker fortfarande smälta allt som hände i Stockholm och försöka acceptera att såhär är det och att det kommer vara såhär resten av mitt liv. Mer om detta kommer jag som sagt att berätta om senare när jag känner mig redo. Just nu behöver jag bara mer tid..

Hoppas ni haft en underbar Jul & Gott nytt år på er!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao