julklappar & stök

Gaah.. Sorry för den dåliga uppdateringen. Men har haft fullt upp. Igår så firade vi Jörgen igen, han fyller 50 år idag. Jisses säger jag bara! Och de jag mena med att vi firade han igen var att vi hade en överrasknings fest för honom i slutet av november. Vilket blev väldigt lyckat :D men igår så var vi hemma hos han och käka smörgåstårta & vanlig tårta, namnam! Klockan hann väl bli 9 innan alla åkte ungefär. Så jag och khloe var helt slut. Hon somna på en gång medan jag satt och titta på serie, sötnosen!
Idag försökte jag få henne att sova länge, vilket inte blev så lyckat. Hon ville bara upp och leka ;) jag var helt död eftersom jag inte kunde sova något inatt. Så de var kämpigt att kliva upp. Men så är det med dom små :) idag har jag även grejat lite här hemma och har hunnit slagit in julklappar. Har bara en kvar att slå in, men har inte fått den ännu (beställt). Så jag hoppas den hinner komma innan torsdag bara..
Stanley ville va med och slå in paket.. eller han kanske ville bli inslagen ;)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao