Käkkirurgen

Idag kl 06.45 satte jag och mamma oss i bilen och for till sjukhuset. Hade nämligen tid för operation kl. 08.00. Det var mina visdomständer som skulle bort, äntligen! Det blev ju inställt förra gången då kirurgen var sjuk, så typiskt. Men denna gång blev det av, tack och lov. Eftersom jag aldrig gjort något åt mina tänder förut så har jag varit livrädd och då vill man ju bara få det gjort. Dock så sa dem på plats att dom bara skulle ta en av visdomständerna. Sjukt besviken blev jag, då jag hade räknat med & blivit lovad att ta bort båda nedre samtidigt. Men men.. inget att göra åt tydligen. Så jag fick en ny tid för den andra tanden i augusti. Sen så kommer förhoppningsvis dom två övre också opereras/dras nån gång.

Det var iallafall inte lika hemskt som jag hade förställt mig! Det gick verkligen sjukt fort och var inte alls nå obehagligt som jag trodde att det skulle vara. Så jag är väääldigt lättad att det gick så bra, för då kommer jag inte vara lika rädd nästa gång :) Fick ju självklart lugnande och massa sprutor som bedövning. Så hade inte klarat mig utan de, helt klart!

När jag kom hem gick jag och la mig på en gång, var helt galet trött. Sen när jag vaknade och kollade mig i spegeln så såg jag ut som en vampyr då det hade runnit och torkat blod på sidorna av mungiporna, haha. Sen så hade jag även lyckats att bita sönder en del av läppen när jag sov. Antagligen pga bedövningen. Blir iallafall att leva på glass och kräm nu i några dagar. Verkar som det blöder väldigt lätt så jag lär väl måsta vara ganska försiktig.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao