KAMPEN FORTSÄTTER

Hej på er snyggingar! Vet att det är lite snålt med uppdateringar, men jag får skylla på att det faktiskt är sommar ;) och då sitter man inte så mycket vid datorn. Har fått mycket frågor om hur det är och hur jag mår osv. och det är väl inte sådär jätte bra (som vanligt). Kroppen strejkar ganska mycket just nu med smärtor, ledvärk och domningar. Så jag är väldigt begränsad dom dagarna som det är som värst. Men ibland har jag även bra dagar och då kan jag röra mig som jag vill (inte utan smärta dock). Men det är smärta som jag är "van" vid eller vad man ska säga, så dom dagarna njuter jag för fullt.

Jag har iallafall fått en tid hos en specialist klinik i Stockholm nu om ca 2 veckor. Så det är skönt :) Trodde aldrig jag skulle få komma så fort. Så jag blev faktiskt lite chockad när dom ringde. Men det är bara ett nybesök där dom kommer göra lite undersökningar och prata om utredning osv. Så det rullar på nu iallafall, tack och lov. Dock är det jävligt jobbigt att jag måste åka ända ner till Stockholm för att få rätt hjälp.. Men vad gör man inte? Det är bara le och se glad ut!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao