KAN INTE VARA STILL

Hej finisar! Nu börjar jag komma ihåg hur det kändes när man var utan körkort (och utan bil). Shit vad beroende man är av andra! Så himla jobbig känsla. Väldigt stressigt också för den delen. Usch.. hoppas jag får någon tid på verkstan snarast!

Idag hade jag tänkt att jag bara skulle ta de lugnt. Så jag blir frisk nån gång. Men jag insåg att jag blir ju aldrig frisk utan har ju feber i princip jämt ändå pga endo. Så jag tog tag i löv/kvist högarna som Jörgen hade lämnat efter sig sen i helgen när han sprang runt med grästrimmern. Så man har fått något vettigt gjort idag iallafall. Har extremt svårt att sitta still hela dagarna och blir väldigt rastlös. Så det här med att ta det lugnt en heeel dag, är inte min starka sida längre. Är så himla rädd att jag ska bli liggande igen.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao