Kaoset fortsätter

alltså näää.. nu får det vara nog. Kaoset i livet fortsätter! Som några av er kanske vet har jag skrivit förut att det varit mycket som hänt på sistone. Nu dök ännu en jobbig sak upp.. Luna kanske måste opereras imorgon, IGEN!! alltså näää.. hon som skulle få ta av sig tratten imorgon och få börja gå ut igen :( stackars min pärla!! Det verkligen skär i hjärtat på än..


varför hon måste opereras om undrar ni? jo.. troligen har bukhinnan släppt och det har bildats ett brock. Jag kastrerade ju henne för 9 dagar sedan och det är alltså därför. Stackars lilla Lunis 💔 Jag som matte mår verkligen sämst eftersom det är jag som bestämt att hon skulle kastreras. Känns som det är mitt fel att hon måste gå igenom de här helvetet :(

Gillar

Kommentarer

natalieelisabeth
natalieelisabeth,
Neeej, va tråkigt. Håller tummarna att hon inte behöver opereras igen 😕
nouw.com/natalieelisabeth
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao