Keep on fighting

Hej på er! Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade något. Som jag skrev i förra inlägget så hade det hänt otroligt mycket under en kort period och jag orkade verkligen inte med bloggen. Jag var helt enkelt tvungen att prioritera mig själv och mitt mående.

Som ni kanske vet så fick jag en ny diagnos i slutet av januari, som jag inte hann gå ut med innan jag slutade blogga helt. Men nu är jag redo att berätta och det var alltså diagnosen ADD (med autistiska drag) som jag fick. En vecka efter diagnosen sattes så gick jag även ifrån min dåvarande pojkvän och sedan veckan därpå så gick våran familjehund Milla bort, 14 år gammal. Det blev alldeles för mycket på en gång och det var svårt att smälta allt. Men det tog tyvärr inte slut där. Veckan efter Milla gick bort så tog en av mina bästa vänners pappa livet av sig. Dom har alltid varit som min andra familj. Så jag tog det väldigt hårt.

Allt detta hände inom 1 månads tid och man var i stor chock. Det var då jag kände att bloggen inte var något jag orkade med överhuvudtaget utan jag var tvungen att fokusera på mig själv istället. Man vet helt enkelt inte hur man ska hantera en sådan situation, jag kan inte ens sätta ord på det såhär i efterhand. Det har iallafall varit tufft som ni förstår och det är väl bara att göra som livet, gå vidare. Nu 2,5 månad efter så har jag hunnit bearbetat lite vad som hänt och känner mig redo att börja blogga igen, lite smått iallafall.

Just nu väntar jag på att få kallelse till NPF mottagningen på sjukhuset, dom är specialister på ADHD och ADD. Så där ska jag börja få medicin osv. Sen så har jag äntligen fått börja "behandla" endometriosen. Så nu tar jag massa nya smärtstillande (får ta 10st per dag).. Jobbigt nu i början dock då jag mår hemskt illa till och från, yr och vill bara spy. Men det går väl över snart hoppas jag! Doktorn sa att de var vanliga biverkningar för dom medicinerna iallafall. Men jag är så glad att jag äntligen fått hjälp med endometriosen! Inte roligt att gå runt med smärta hela dagarna från man är 11-21 liksom..

Nu vet ni iallafall lite vad som har hänt och varför jag varit frånvarande här på bloggen. Får se om jag kommer tillbaka lite smått nu :)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao