klass 2 varning

Hej finisar! Idag har det varnats för klass 2 varning här omkring där jag bor. Så jag har bunkrat upp med lite vatten ifall att. Har varit väldigt lugnt med vädret idag på dan.. men vid 5 tiden börja det blåsa lite och det blir bara värre & värre :/ Men jag hoppas verkligen vi slipper bli strömlösa.. fy vad jag hatar att vara utan ström. Man kan ju inte ens gå på toa då här där jag bor.. så hemskt!!

Imorgon ska jag iväg till sjukhuset på röntgen av tänderna. Då jag ska operera bort mina visdomständer är det tänkt. Har sådan ångest för de då jag aldrig har gjort något åt mina tänder förut, aldrig haft hål, borrat eller nånting. Men jag har bett om att få extra morfin eller vad det nu är dom ger, och det ska jag få också. Tack och lov!!

bild från pixabay

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

natalieelisabeth
natalieelisabeth,
Hoppas det går bra på röntgen ❤️
nouw.com/natalieelisabeth
cecilija
cecilija,
Tack 😊 det gick bra ❤
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao