KLIPPT AV HÅRET

Hej finisar! Det är så sjukt att det snart är jul, det var ju liksom nyss det! Tiden bara flyger iväg.. Just nu spenderar jag mycket av min "telefontid" på blocket, då jag letar efter en ny (begagnad) bil. Min är inte den bästa och är inte alls min typ av bil. Jag gillar höga "skogs" bilar med fyrhjulsdrift, det är grejer det ;) Men det är verkligen en djungel på blocket och mycket skit. Har hittat 2 bilar som har varit rena rama klippen och som jag bara känner att jag måste ha, men då har ju såklart någon hunnit före.. Trots att dom bara hade legat ute i typ 1 timme.. Så himla typiskt! Man blir skapligt less när man väl har hittat någon. Men men.. det är bara att ta omtag och hoppas på att jag hittar någon lika bra eller till och med ännu bättre!

I tisdags var jag till Sundsvall och fixade nya klor, dom fick bli rosa denna gången. Så fräscht! Sen så hade jag en klipptid hos bästa JN inbokad också. Denna gång rök håret ;) Så fruktansvärt skönt! Jag tycker inte alls om att ha kort hår, då jag inte tycker att jag passar nå bra i det. Men det är ju bara sååååå sköööönt! Nu slipper jag allt trassel yeey! Ha en fin jul fina ni <3

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao