knepig dag

Idag har det varit en knepig dag. Sov dåligt inatt som vanligt. Sen var jag upp några gånger och bland annat torka spya.. och såklart på mattan, som vanligt med ;) så mysigt! Eller? Sen så kunde jag inte somna om då jag längtade till vi skulle hämta sotis. Så vid 8 klev jag upp och gick ut med zeke, duscha och sen åkte vi. Kan ju bara säga att hon är hur gosig som helst :) så nöjd över henne! Hon är rund om magen också ;) så kanske tittar ut nå bebisar om nån vecka! 

Sen när vi hade varit hemma nån timme gick jag och tog en powernap. Var hur Slut som helst! När man väl vakna till liv vare bara att börja diska och grejer. Sen så märkte vi att de kom vatten ur dusch brunnen.. och det blev bara mer & mer. så vi har haft golvet fullt med vatten/papper/bajs/kiss 😣 så vidrigt. De verkar va stopp nånstans men Dennis & Klas fick inte till de, så antar att dom fortsätter imorgon. sjukt vad beroende man är av toan xD men iallafall så har dom hållit på och krånglat med de där hela jävla kvällen. Men insåg att de inte gick att göra någe mer för än imorgon. Så då fick vi ösa ut allt vatten och äckel från badrummet och sedan fick jag skura golvet 😩 så jävla vidrigt!  Men men.. så kan de gå ibland. Var ju inte såhär man hade tänkt spendera sin fredag 😑

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao