Kommentarsfältet fixat!

Nu fick jag lite tid över igen när lillan sover och hittade felet i kodmallen x) puuh. Vet inte hur jag hade lyckas med de där alltså. Men nu funkar det att kommentera :D Så det är bara att kommentera på, känn ingen press ;) Har precis monterat upp en klädhängare som jag köpte på ikea igår. Den är för sådana kläder som jag kanske använt 1 gång och inte behöver tvättas. Så nu slipper jag slänga allt i soffan ;) Det blev lite mer ordning. Kanske inte ser så snyggt ut de där heller. Men nu har jag ju inte fulla soffan med kläder iallafall ;) En sådan här klädhängare köpte jag, 299:-
Glömde säga att Christian kom igår också och överraskade oss :) Trodde inte han skulle komma då det blev så sent. Men när jag låg och prata med honom i telefon stod han helt plötsligt utanför dörren & knackade :) Blev jätteglad, då vi inte har varit med varann sen i måndags. Vilket har känts som evigheter! Jobbiga är ju nu då jag inte kan åka till han på någon/några veckor eftersom valpen ska bo in sig här först. Så vi lär ju inte kunna träffas lika ofta :/ Men man får ta extra vara på tiden med varann!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao