Läsarfrågor

dag 17

Jag fick bara 2st frågor på frågestunden, men självklart kommer jag svara på dem ändå :) Är glad att jag ens fick in några frågor! Så ni får jätte gärna fortsätta fråga på om det kommer någon fler frågestund framöver :)


Fråga 1. Victoria: "Jag har precis hittat hit till din blogg och bara läst kort i din beskrivning. Varför är du sjukskriven? Fysisk eller psykisk ohälsa? Kram!!"

Svar: Hej Victoria! Roligt att du har hittat hit :) Ja jag borde nog ändra min beskrivning och skriva lite med utfört vad det egentligen handlar om. Jag är alltså sjukskriven av psykisk ohälsa. Men jag har även mycket fysiska besvär som smärtor i hela kroppen. För några år sedan fick jag diagnoserna utbränd, grov depression, panikångest, socialfobi, IBS och Ischias. För 1 år sedan började jag gå på en utredning på sjukhusets psykiska bedömningsenhet och den har precis blivit klar. Jag har fått en ny diagnos, men jag är inte redo att gå ut med den ännu eftersom jag nyss fått reda på det själv. Det måste få sjunka in i mitt egna huvud först innan jag delar med mig till er andra :) Sen så ska dom även skicka vidare mig till läkaren nu och göra en noggrannare undersökning än vad dom gjort förut. Så det känns skönt att få det gjort eftersom jag har enorma smärtor.

När jag först gick ut med min psykiska ohälsa var i november 2014 genom ett inlägg här på bloggen. Om du vill läsa det så klicka HÄR!


Fråga 2. Josefin: "Vad är din största dröm?"

Svar: Hej Josefine! Oj, det var en svår fråga.. Jag har faktiskt inte tänkt något alls på mina drömmar på sistone pga min situation. Jag har liksom lagt dom åt sidan. Men förut drömde jag om att bli artist/sångare. Det var verkligen min högsta dröm under halva mitt liv. Men jag har nog gett upp den drömmen. Det är ju verkligen inte lätt att slå igenom som artist och jag tror heller inte att jag skulle kunna klara av det som de ser ut i nuläget.

Men min största dröm nu är faktiskt att få barn. Jag älskar barn och kan verkligen inte längta mer tills jag får mitt eget! Mitt liv skulle få en mening och jag skulle vara så mycket lyckligare än nu.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao