LATE UPDATE

Hej finisar! Nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade här. Har verkligen haft fullt upp ända sedan jag hämtade hem valpen + jag åkte på influensa några dagar efter jul och det sitter i än. Så jag har mått extremt dåligt. Jag kommer alltså ta en paus från bloggen ett tag, då jag inte har någon ork överhuvudtaget. Mår extremt dåligt psykisk också (som vanligt), så jag måste försöka koncentrera mig på att överleva. Jag har behövt tagit dag för dag i 7 år nu och börjar bli så trött på att kämpa. Alldeles för trött. Bryter ihop lite då och då. Sen när jag tittade mig i spegeln förut idag så såg jag att ja har fått vätska i ansiktet igen. Det svullet på vänster sida.. väldigt snyggt. Vätskan beror antagligen på hjärtat. Har fått det förut, så antagligen inga konstigheter. Kan säkert bero på att hjärtat har arbetat lite för hårt nu när jag haft influensa. Men ja.. som ni hör så har jag fullt upp med mitt som vanligt. Ha det bäst, kram!

Sörbäcks Cloudy Sky Louie

Gillar

Kommentarer

Ida - foto & häst,
Nej men guuud så söt! :'D
idanilssonphoto.se
Anonym
,
Kämpa på fina du en dag kommer det vända och allt blir bättre jag tror på dig, du är stark, den starkaste jag känner. Ge aldrig upp,
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao