LISTA OM MY LIFE

Hur gammal är du? 22 år.


Hur gammal känner du dig? Känner mig bra nog mycket äldre i både huvve och kropp! Brukar säga att jag lever i en 80 årings kropp pga all smärta jag har. Samt att jag fått växa upp lite fortare än andra i min ålder.


Vart bor du? I Fräna Fränsta ofc.


Vad har du gjort idag? Tagit det lugnt för det mesta pga smärta.

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför? Jag älskar ju sommaren mest av allt! Beror nog på att jag är världens soldyrkare. Annars tycker jag hösten är rätt så mysig med faktiskt.


Är du beroende av något? Jag är beroende av mycket skulle jag säga. Men en grej jag verkligen inte kan leva utan typ en dag är CHOKLAD, alltså kärlek till 1000! När kakao bönerna tar slut vill ni nog inte att jag ska vara i livet längre. Kommer kaosa världen då!


Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Thailand, på en strand med en stor fet glass i handen.


Vad är du på för humör just nu? Nå fruktansvärt trött.. but iam still alive people!


Vilket är ditt favoritgodis? Det borde ni fattat redan om ni läst alla ovanstående frågor, CHOKLAD! yumyum


Vilken är din favoritaffär?
Har inte direkt någon favorit. Handlar där jag hittar något! Men här är några jag brukar handla på: H&M, Lager 157, Gina Tricot, VILA, Bikbok osvosv.


Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska helt klart. Ni vill inte va den som väcker mig tidigt på morgon.. Har ni inte träffat djävulen så får ni göra det då.


Har du blivit sydd någon gång? Ja. Men det är för att jag tagit bort två födelsemärken haha!


Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Det måste ju ha varit Johan.

Är du blyg? Ja jag kan vara blyg för folk jag inte känner. Men inte jämt faktiskt! Beror på hur bekväm jag känner mig runt människan/människorna och hur situationen ser ut.

Vad heter du i andranamn? Anna & Katarina.

Vill du gifta dig? Jag vet faktiskt inte. Har aldrig velat gifta mig. Men nu dom senaste åren har jag tänkt om lite. Men jaa.. jag vet faktiskt inte riktigt. Beror väl på antar jag.

Har du något smeknamn? Jaaa det har jag. Har väl hört massa olika genom åren, men det som alltid stannat kvar är: Cissi.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao