LIVET RULLAR PÅ

Hej fina ni! Nu var det längesen sist.. igen. Tiden går så himla fort nu att jag knappt hinner med! Ska försöka börja bli bättre på att uppdatera er här. Men just nu är jag faktiskt mest aktiv på Instagram. Så om ni inte redan följer mig där får ni jättegärna göra det :) (cecilijao heter jag där). Livet rullar på i vanlig ordning med sjukdomar och allt därtill. Men jag krigar på! Nu har jag haft problem med hjärtat i 1 vecka och vet inte riktigt om det kommer ge med sig eller inte. Dock började det faktiskt bli bättre igår, så jag tror det kommer lugna sig snart. Annars blir det en tripp till VC eller sjukhuset något framöver. Men jag tror att det är lugnt! Så håll tummarna för mig, okej? Vill gärna slippa åka in!

Vad händer annars i livet då? Jo jag och djuren ska faktiskt snart HALVT flytta in till älskling. Kommer alltså ha kvar lägenheten ett tag till är det tänkt. Men kommer antagligen mest vara hos Erik. Är dock väldigt nervös över att flytta katterna.. Dom trivs så himla bra här, så det känns väldigt jobbigt. Men det kommer säkert gå bra. Bara jag som är fett nojig av mig! Hundarna är ju redan van att vara där på helgerna, så dom kommer inte ha några problem att anpassa sig. Och nu är vi ju ÄNTLIGEN klar med inhägnaden på framsidan som vi hållit på med ett tag nu. Där kommer hundarna få leva life ute och ha det gött :) Istället för att sitta i en vanlig hundgård när dom vill vara ute. Dock är det mest Louie som är en "hundgårds hund" nu för tiden.. men Khloe kommer nog älska det nu när det är stor inhägnad istället som hon kan springa runt i. Hon invigde faktiskt den igår och hon var verkligen överlycklig! Mamma hjärtat smälte bra nog då ska ni veta! Nu är det bara ett hundhus som ska byggas, sen så är det helt klart där ute :) Eriks pappa har hjälpt till väldigt mycket med detta så jag är så tacksam! Jag har hjälpt till med det jag kan, men det är mest Erik och hans pappa som donat. Jag kan ju inte bidra med så mycket tyvärr pga ME:n. Men jag gör det jag kan i alla fall :)

Sen så har vi hållit på och renoverat sovrummet också. Även där har Eriks pappa hjälpt till mycket. SÅ TACKSAM! Och det blir så fint! Nu är vi nästan i mål och kan snart bära upp sängen :) Vi ska även iväg i veckan och köpa lite nya möbler som vi ska ha där. Såå taggad! Tror det kommer bli super bra när allt är klart :) Självklart kommer jag visa er före & efter bilder! Kommer även göra något inlägg om inhägnaden så ni får se hur den ser ut. Så håll koll här framöver om ni är intresserade! Ha det bäst fina ni <3

Gillar

Kommentarer

Sandra
,

Vad kul! Grattis 😊

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao