~ long time no see ~

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade! Mycket har hänt sedan jag bloggade sist. Jag & Dennis har skaffat katt och kaninungarna växer så de knakar. Kaninungarna blir 7 veckor på söndag. Helt sjukt vad fort det går. Har dock inte hittat någon köpare på dem ännu, då jag var ute lite sent med att lägga upp annonserna iår. Men men.. hoppas några intresserade dyker upp snart :) Kattungen (Skrållan) växer också sjukt fort. Hon har redan tagit sin första näbbmus, duktig liten tjej vi har. Som tur så lekte hon bara med den. Hade inte velat ha en sjuk kisse sen.. gosunge <3
Kommer lägga upp lite bilder på kaninungarna sen med :) Men får bli en annan gång. Har alla på hårdisken och jag är för lat som vanligt ;) Glömde även säga att jag har köpt en ny dator. Sjukt härligt kan jag ju säga! Slipper det jävla surrandet och krånglet.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao