MAGSJUKA

Hej finisar! Igår natt åkte jag på en rejäl jävla magsjuka. Så jag var bosatt på toan från kl 4 på natten till kl 16 på eftermiddagen. Jag kände mig verkligen döende på slutet och Johan gav mig syrgas så att jag skulle lyckas hålla mig vid medvetandet. Vilken tur att jag har honom! Hade verkligen inte klarat mig utan honom igår. Han var verkligen guld värd! Dock så tyckte jag jävligt synd om honom att behöva se mig sådär + att man är rädd att han också ska bli smittad. Tur det finns handsprit säger jag bara! Nu har iallafall kräkningarna avtagit, men har fortfarande diarré och hög feber. Så det blir säng & soffläge hela dan idag.

Så nu kanske ni förstår varför jag inte bloggade någonting igår. Jag var helt enkelt bosatt på toan haha!

Det som gör allt ännu mer jävligt är ju att jag inte kan åka med Blizz till veterinären imorgon.. och eftersom att han är med mig här i Ramsjö så kan ingen skjutsa han dit heller (Johan är borta på jobb). Så jag fick omboka :( Men vi fick en ny tid hyfsat fort iallafall, måndag nästa vecka. Men så jobbigt att vänta, fy stackars bebis <3

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao