MAKEUP REVOLUTION - LUCKA NR 22

VARNING! Avslöjande inlägg vad Makeup Revolution julkalender innehåller.

I Lucka 22 fanns denna liquid highlighter. Så sjukt fin! Denna kommer jag definitivt behålla för mig själv haha! Så nu måste jag verkligen börja lära mig att använda highlighter ;) Färgen heter iallafall UNICORN ELIXIR. Syns inte på bilden men den glittrar i alla möjliga färger.

Gillar

Kommentarer

moadanneby
moadanneby,
Har också revolutions julkalender, tycker du den har varit dålig eller bra?
nouw.com/moadanneby
cecilija
cecilija,
Nja lite både och. Lite för mycket samma grejer. Så kommer inte köpa den igen 🤔 har hört att det var exakt samma grejer förra året.. vilket jag tycker är extremt dåligt 😫 Men vissa saker är jag faktiskt nöjd med! Så som tex läppstift. Har inga sedan innan 😅 är du nöjd med den?
nouw.com/cecilija
moadanneby
moadanneby,
Som du säger så är det ju väldigt mycket samma sak så är lite tråkigt. Jag har också hört att det är samma som förra året så kommer inte heller köpa den nästa år. Annars tycker jag att den är bra och har bar produkter. Hade aldrig provat revolutions smink innan så blev glatt överraskad 😊
nouw.com/moadanneby
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao