måndag & tisdag

Tjena bloggen! Igår kom ju som sagt Liza hit och vi for på birsta åh handla lite. köpte nästan allt jag skulle ha, det var bara dubbelkoppel som inte fanns :/ så jobbigt att de var slut! Men får väl kolla om Annikas hund & katt i ljungaverk har. skulle verkligen behöva ett nu då jag hämtar fina Nemo idag 😊 men klarar mig nog nån vecka utan också! Sen så köpte jag ett nytt LACK sidobord fast i vitt, då jag håller på byta ut alla mina LACK möbler. Har haft svart nu och hatar det! blir så stor skillnad med vitt! ljust och fräscht 😊 precis som jag vill ha det 👌 kommer lägga upp nån bild på bloggen när jag bytt ut allt så ska ni få se!

aja, iallafall så kommer jag och khloe åka åh hämta Nemo idag 😄 så spännande!! sen så när vi kommer hem så kommer det stå en riktig spis inne i köket, yeey 😆 har haft en sån där liten spis med två plattor och liten ugn och den sög! gick inte att använda spisen och ugnen samtidigt + att jag inte haft nån fläkt.. men nu så! nu har jag äntligen fått en spis och fläkt 😄 så nu kan jag laga mat och sätta upp brandvarnaren igen haha! Spännande dag helt enkelt 😄

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao