Massage & Loppis

Hej snyggingar! Idag klev jag upp i tid för en gångs skull. Hade tid hos en massör kl. 09.00, så klev upp före 8 så jag hann duscha och gå en sväng med vovvarna. Hon använde laser före massagen som gjorde att musklerna slappnar av. Super skönt, då jag alltid går runt och spänner mig omedvetet. Efter massagen åkte jag hem en stund, sen for jag och mamma iväg på dödsbo loppis i Stöde. Hittade dock inget riktigt intressant. Det var så sjukt mycket grejor så man missade säkert några fynd! Men jag köpte iallafall med mig två stycken plastblommor som jag tyckte va helt okej :) Nu pryder dom mitt köksfönster. Härligt med en liten färgklick!

Senare ikväll ska jag träffa Lisa & Frida och umgås lite :) Ska bli trevligt! Vi ses ju inte allt för ofta, så det är så himla kul när vi väl gör det. Ska försöka lura i dem att bada ;) Så sugen på det nu! Är ju sjukt varmt, så det vore ju galet härligt med ett dopp i sjön :) Hoppas ni haft en bra dag fina ni, kram

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao