mer selfies?

Något jag egentligen måste bli bättre på är att ta fler selfies O.o jag gör typ aldrig de! Och det är väl för att jag är sjukt obekväm framför kameran. Även fast jag själv håller i den haha! Hur går det ihop egentligen? Iallafall så är det kul och se massa selfies på andra som bloggar, tycker iallafall jag. Så tror jag måste skärpa mig på den fronten och börja fota på mig själv mer. (FRÅN OCH MED ATT MIN FETA FINNE PÅ HAKAN GÅTT BORT.)

Imorgon åker jag och liz till stan. Jag ska fixa till min semikolon tatuering. Den tappade ju lite färg efter den hade läkt så nu ska jag äntligen iväg och fixa den! :) Jag drar med mig liz eftersom jag inte vågar ta min skitbil igenom stan haha. Så det blir "hennes" bil imorgon. Sen så ska vi käka på max efter, blir ni förvånad? ;)

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao