MIDSOMMAR

Hej finisar! Hoppas ni hade en bra midsommar igår :) Min sög dock, mådde inte alls nå bra. Var iallafall till mor & far åh käkade lunch med resten av familjen, mysigt :) Blev dock galet trött efter, så däckade i sängen direkt när jag kom hem. Mamma tog blodtrycket på mig också, 91/74 låg det på nu. Så inte konstigt att allt snurrar, 91 i övertryck är ganska lågt. Men jag har legat däromkring förr så det är inget konstigt med det. Pulsen låg iallafall på 78 nu, så hjärtmedicinen verkar fortfarande funka. Dock så vill jag ju självklart fortfarande veta vad som är fel. Men känns som att alla läkare ger upp på mig och så har det alltid varit. Så jag har gett upp också.

Just nu ligger Blizz här bredvid mig och fiser äggmökar. Alltså guuuud vad jag hatar den lukten! Urrk! Han ligger även och fiser miljoner varje natt nu sen han började med kortisonet. Trevligt.. Tror jag får ta och investera i en gasmask snart!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao