Min kära farmor

Hej finisar! Igår kom jag hem till mig igen efter att ha varit hos Johan i några dagar :) Skulle egentligen åka hem i förrgår, men fick världens migrän på eftermiddagen. Så det var bara att lägga sig och sova. Det gick ju lika bra det med! Dock så fick jag avboka med Emelie som skulle göra nya naglar på mig, så typiskt! Men migrän är verkligen inte att leka med. Naglar kan jag göra en annan dag.

Idag har jag städat åt min kära mormor och hållit på åh tvätta lite. När jag hade städat klart tog jag med mormor till mamma och fika lite. Vi var där ca 2 timmar och kom nästan nyss hem :) Så snart blir det väl till att göra lite middag! Imorgon är det dags för begravning.. för min kära farmor som gick bort för några veckor sedan. Egentligen var det meningen att jag skulle sjunga på begravningen. Men jag känner att jag inte kommer klara av det. Har inte släppt ut några känslor än, så allt lär ju kanske komma imorgon och då kommer det inte gå att hålla tillbaka! Så jag vet att ja har gjort rätt val som skippar sången. Hoppas farmor förstår. <3

Gillar

Kommentarer

emmakristina
emmakristina,
Jag är helt säker på att din farmor förstod vännen! <3
nouw.com/emmakristina
cecilija
cecilija,
Ja hoppas på de ❤
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao