MINA ÖGONBRYN

Ni som följer mig kanske kommer ihåg att jag var iväg och tatuera ögonbrynen för några månader sen? och första gången jag tatuerade dem satte sig inte färgen alls och det blev verkligen kaos alltihopa! Var iväg en andra gång efter ca 4 veckor. Dom blev mycket bättre efter andra läkningen, men fortfarande inte helt bra. Fläckar och färgen har smetat ut sig lite grann. Så nu ska jag få gå en tredje gång gratis, vilket är superbra! Dock så blir det nog tyvärr så att jag får ta det efter sommaren. Hade en tid nu inbokad redan nästa vecka, men jag fick avboka den då jag ska till veterinären med Blizz istället. Vilket är sjukt mycket viktigare! Så jag känner att det får nog bli efter sommaren, då det är extremt svårt att inte vistas i solen nu hehe ;) Surt om man tatuerar sig i juni, också blir det strålande fint väder. Får man sitta inne och dega, nej tack! Jag vill njuta av solen!

såhär ser iallafall ögonbrynen ut nu

Som ni ser så är det ganska mycket fläckar och färgen har smetat ut sig en aning (och helt olika former på brynen). Men jag kan ju säga att det ser mycket bättre ut nu än vad det gjorde efter första sittningen. Så jag får överleva sommaren med dessa ;) Sminkar dom nu och lär väl få göra det hela sommaren. Men är jag bara hemma så får dom va som dom är! Tror definitivt att dom kommer bli bra efter tredje gången. Har så förbannat känslig hy, så det är därför dom inte blir riktigt som dom ska.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao