misslyckade 3D

Hej snyggingar! Ni som följer mig vet kanske att jag hade en hemlis som jag skulle iväg på förra veckan? och ja.. jag var iväg :) Jag var nämligen och tatuerade mina ögonbryn! Det såg jättebra ut direkt efter, men under läkningen så har man ju sett väldigt rolig ut om man säger så ;) Dock har typ all färg försvunnit för mig och stråna syns knappt. Så det ser verkligen bajs ut just nu. Men det kunde tydligen förekomma för dom som har väldigt känslig hud i ansiktet, vilket jag har. Så det är inte så konstigt. Men jag ska ju självklart iväg på återbesök om några veckor och då ska dom fixa till dem riktigt. Så jag hoppas verkligen att dom blir bra efter andra läkningen. Annars så får jag gå ännu en gång på återbesök (gratis), så att brynen verkligen ska sätta sig. Så det är ju bra :) Men ser ni någon konstig filur under dom senaste veckorna med väldigt läskiga ögonbryn så var inte rädd! Det är bara jag ;) hahah!

Självklart är det inget fel på salongen som jag var hos om ni undrar det. Har kollat upp denna salongen noga innan jag valde den och hon som jag går hos är utbildad :) Har fått ett väldigt bra bemötande! Dom har ringt mig när jag fått panik över brynen och lugnat ner mig. Så det där fixar dom, lätt :) Jobbigt att vänta bara hehe..

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao