möblera om

känner att jag har noll saker att blogga om nu medan jag är borta! så ber om ursäkt för alla tråkiga "vad jag har gjort idag" inlägg xD men vill ni inte läsa är det bara att stänga ner ;)

idag jobbar Christian, han började vid 10 och slutar vid 5? tror jag hehe.. så jag åkte över till syrran och hjälpte henne möblera om lite :) blev super (Y) kom iallafall hem till lägenheten för ett tag sen, så Christian kommer väl hem snart :) mår annars uruselt idag då jag blivit sjuk.. usch. så lär väl inte hända något speciellt ikväll skulle jag tro, kanske en prommis med Frida men annars blir det nog bara att ta de lugnt :)

och jaa.. jag har glömt att ta bilder idag :( har iallafall varit jätte fint väder. måste fan komma ihåg nu att jag har bättre kamera på telefon xD

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao