MONDAY

Hej finisar! Idag var det egentligen meningen att jag skulle åka till Emelie i Ånge och fixa naglarna. Men jag har haft jätte ont i ryggen inatt så jag kom tyvärr inte iväg imorse. Så vi ska försöka igen på onsdag! Hoppas den värsta värken vill hålla sig borta då! Är ju så galet pepp på att få fina naglar igen :) Gjorde ju naglar hos henne sist innan jul och dom blev ju verkligen hur fiiiina som helst! Älskade verkligen dom och önskar jag kunde ha så fina naglar hela tiden :)

Idag lär jag nog försöka ta det lugnt då jag har galet ont. Dock har jag nyss slitit i massa kartonger jag ska åka iväg med på sorteringen någon dag, hehe. Var så less på att se dem i köket, där dom stått i flera månader nu.. Så jag rev isär varenda en och packade in dem i bilen. Kanske lite onödigt att göra det nu när jag har ont, men men.. jag kan inte låta bli. Ibland får jag nå infall och då ska det helst ske på en gång ;)

Hoppas ni har en bra måndag fina ni, kram

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao