Motivation, hur får man det?

Ikväll har jag umgåtts med Liz! Vi kika på film och käka nutella 😊 Hehe, jag som skulle sluta äta gotta på veckorna.. höll en dag typ.. yeey.

Alltså jag behöver seriöst hjälp! jag vill gå ner i vikt och bygga muskler då såklart, då jag har gått upp ganska mycket i vikt dom senaste 2 åren. Nästan 10kg! Det är fan sinnes 😔 Det är inga muskler jag gått upp i heller utan de är bara fett. Och jag mår verkligen inte bra i min kropp nu. Jag har försökt sluta äta gotta flera gånger, ätit bättre och försökt komma igång och träna. Men det funkar ALDRIG! Skulle behöva en personlig tränare tror jag för att komma igång med någon slags träning.. Men det har man ju knappast råd med. Får sådan himla ångest över detta! kan typ inte ha halva min garderob just nu 😔 Det kanske låter som en lätt sak att komma igång med för vissa av er, men jag har jättesvårt att komma igång med saker pga min add.

Hur har ni hittat motivationen och kommit igång med träning?

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

natalieelisabeth
natalieelisabeth,
Jag brukar bara ta tummen ur röven och göra det. Tvinga mig själv att träna för jag vet att det kommer kännas så mycket bättre efteråt 😊❤️
nouw.com/natalieelisabeth
cecilija
cecilija,
Jo jag har gjort de med några gånger, men funkar som sagt inte för mig 😣❤
nouw.com/cecilija
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao