NÄR INGET SPELAR NÅGON ROLL LÄNGRE

Hej snyggingar! Idag har jag städat och grejat på här hemma. Så skönt nu när det är ny dammsuget här! Inget hår, så ljuvligt! Dock så lär det väl vara lika hårigt imorgon igen ;) Hundarna släpper så grymt mycket nu.. Men man ska väl vara glad så länge det varar!

Just nu hänger verkligen mitt liv på en skör tråd och jag är i en väldigt mörk period. Psykisk ohälsa är verkligen inget att leka med. Jag har levt med det sedan jag var 11 år, men inte vetat om det för ens jag var 16. Fattade inte vad det var för fel på mig tills någon berättade det för mig, men vid det laget hade jag redan gått in i väggen. Visste väl att det inte var "normalt" att må så pass dåligt som jag gjorde, men hade inte ens en tanke på att jag kunde lida av något sådant. 6 år senare lever jag med samma tankar och ångest. Även fast jag fått mycket hjälp så kommer jag inge längre än såhär och det är jävligt frustrerande. I perioder är det riktigt illa och nu är jag i en sådan period pga en drastisk ändring i mitt liv. Jag försöker fortsätta kämpa, men vissa dagar är det svårt att hålla dom mörka tankarna borta.

Learning is a gift, even when pain is your teacher.

Gillar

Kommentarer

sofiefriden
sofiefriden,
cecilija
cecilija,
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao