NÄR TAR DET SLUT?

Jaha.. nu var det dags igen, i förrgår fick jag min fibromyalgi diagnos. Har haft fibromyalgi sedan 2014. Det tar liksom aldrig slut. Inte nog med att jag har ME, utan ME:n har även gett mig massa andra sjukdomar.. Känner mig så fruktansvärt less på allt och börjar bli riktigt rädd inför framtiden. Men man kan tyvärr inte göra så mycket annat än att ta dag för dag. Dock blir jag så arg att det har tagit sån lång tid innan man fått någon hjälp, vad har vi för vård i Sverige egentligen? Ska man behöva vänta 8 år för rätt hjälp? skäms.


Detta är alla sjukdomar ME:n har orsakat

2012 - Fick ME (Diagnosen sattes 2019)

2012 - Fick IBS i samband med ME:n (Diagnosen sattes 2013)

2014 - Fick Fibromyalgi (Diagnosen sattes 2020)

2017 - Fick POTS (Diagnosen sattes 2019)

Det ända jag känner mig "tacksam" över är att alla sjukdomar går in i varandra, så att säga. Vilket innebär att dom flesta har samma symptom. Men ja.. kan ju säga att det är tillräckligt som det är. Har alla symptom som står på bilden ovan + en hel del mer. Fattar seriöst inte hur jag orkar stå på benen längre..

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao