nej, jag mår inte bra

Är så less på att höra frågan "hur mår du?". Då jag alltid svarar "bra", för det är de folk vill höra och förväntar sig att få till svar. Ingen frågar för att få höra "nej det är faktiskt skit". För några år sedan hade jag en period då jag faktiskt sa som det var, att jag inte alls mådde bra. Men av någon konstig anledning slutade jag med det. Tror jag säger "bra", så jag ska slippa behöva prata om det. Till dom som står mig närmast kan jag säga som det är, oftast. Men inte alltid. Jag vill inte vara någons börda. Jag är faktiskt riktigt trött på livet. Dels för att mycket inte går min väg, har mycket sjukdomar och får inte vara lika pigg som andra 22 åringar. Jag minns inte ens hur det är att vara pigg. Var det senast som barn, vid kanske 10 års åldern. Det är hemskt att gå runt och vara konstant trött hela tiden, samt gå med all smärta jag får fightas med varje dag. Feber har jag i princip jämt.. Jag vill helst av allt bara ge upp. Men jag försöker påminna mig själv att fokusera på det positiva i mitt liv. Men det är inte lätt.

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

elsajonsson
elsajonsson,
cecilija
cecilija,
sottochsalt
sottochsalt,

Vad tråkigt att läsa detta!! Så stark du är! Bra att fokusera på det positiva, även om det vissa dagar helt enkelt är "att jag kom upp ur sängen"! så kan det ju vara ibland. Men hoppas du får hjälp och har någon att prata med, utan att känna dig jobbig! Det finns alltid någon att prata med, även om det kanske är någon du inte känner 😊

nouw.com/sottochsalt
cecilija
cecilija,
Skönt att höra att du verkar förstå hur det kan vara. Många som inte gör det! 😐 Jag började be om hjälp för ca 6 år sedan och har kommit en lång väg. Men nu känns det som att jag bara står och trampar på samma ställe. Jag tvekar på att jag ens kan komma längre än såhär. Så det är tufft.
nouw.com/cecilija
Liza
,
❤❤❤❤
cecilija
cecilija,
En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao