Nemo

Igår va vi ju och hämta Nemo. Allt har faktiskt gått bra än så länge 😊 khloe var livrädd för honom i början då hon är en riktig jävla fegis haha! Men nu tycker dom om varann, så det går bättre och bättre 😊 👌 han har inte fått träffa katterna ännu. Men de blir väl kanske idag eller imorgon, vi får se. Dom bor inne hos mormor nu så länge så Nemo får vänja sig lite i lugn och ro. Kan bli för mycket nytt på en gång annars och de vill vi ju inte att de ska bli. Så vi tar det lugnt.

För nån timme sen var vi ute i skogen och härja 😊 hundarna njöt som bara den, så härligt vare! ni får nöja er med några mobil bilder ja tog 😉 khloe fick jag dock inga bra bilder på då hon aldrig var still haha! Men ni får ju se hur Nemo ser ut nu iallafall 😊

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao