NY HEADER

Hej finisar! Som ni ser så har jag fixat ny header till bloggen. Gjorde den för några dagar sedan och den blev väl helt okej ändå tycker jag :) Dock så hade den ju självklart blivit bättre om Khloen hade tittat in i kameran haha! Men det hade hon inte tid med.. suck! Hon tittade på allt annat än kameran hon ;) lilldonnan min!

Idag har jag mest bara legat, då jag haft migrän hela dagen i princip. Skulle egentligen till VC, men jag ombokade det då jag inte orkade. Har väldigt mycket migrän just nu och det är väl antagligen pga nån av mina sjukdomar. Migrän, feber, trötthet, smärta och 100 mer saker är min vardag. Så det är bara bita ihop! Imorgon ska jag i fall ut i civilisationen igen och åka till Sundsvall. Har två inbokade tider där, för färgning av ögonfransar och microneedling på mina ögonlock (gratis pga plasma IQ gone wrong). Så jag hoppas migränen lagt sig helt tills dess.. But you never know! Det är bara att hålla tummarna. Annars blir det en väldigt plågsam dag imorgon..

Ha det bäst fina ni!

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao