Ny jacka?

Innehåller affiliate-länkar

Detta inlägg Innehåller adlinks

Hej snyggingar! Nu är det dags för mig att köpa en ny jacka. Har bara en vinter jacka just nu (som jag använder när jag kör skoter) då min favorit jacka nyligen gick sönder. Men har så svårt att bestämma mig för en jacka jag vill ha. Den får ju inte vara så dyr, därav mitt problem hehe! Annars har jag en favorit som jag kollat in för längesen. Men den kostar nått på tusenlappen. Too expensive for me.. tyvärr. Så idag ska jag försöka hitta en jacka jag tycker om till ett bra pris. Wish me good luck!

Här är två jackor från HM som jag tycker ser rätt okej ut och till ett bra pris. Får se om det blir nån av dom i slutändan :) Dock så är den till vänster en aning för tunn.. hmm! Ja vi får se hur det här slutar helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

En 24 årig tjej född i december 1995. Bosatt på landet i en egen lägenhet. Sjukskriven sedan år 2012. Lever med ME, POTS, ADD, IBS, ENDOMETRIOS och PSYKISK OHÄLSA. Här kan ni läsa om min kamp till en duglig vardag och om mina intressen (foto, djur, inredning, webbdesign & musik). Välkommen!
SAMARBETE/KONTAKT
cecilia.ottosson@hotmail.com

Instagram @cecilijao

Instagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijaoInstagram cecilijao